Teknomedia Edge

Teknomedia Edge är en plattform för kommunikation, ett system som ger dig full kontroll på din webblösning, du kan själv hantera allt innehåll och använda det som en kommunikationsplattform internt och externt med dina medarbetare och kunder.

Edge bygger på den senaste tekniken och har moduler och funktioner som till exempel intranet, webbshop, portaler, utbildingsportaler, TV-modul, lojalitetsmodul och funktioner som elektroniskt nyhetsbrev, forum, blogg, dagens fråga, enkätfunktion e-learning, digital signage, livechatt, web to print för att bara nämna några.

Eftersom Edge CMS är utvecklat av oss kan vi lätt anpassa det efter dina specifika behov och även integrera med andra system. Vi utvecklar såväl struktur och design som tekniska lösningar för till exempel interaktiv kommunikation och rörlig media.

Edge används av NTM koncernens alla webbplatser (med ca 2 miljoner unika besökare varje dag) och ca 80 kunder som tex Stadium, Citygate, Östsam, Otto Bock, Pars Gruppen, Econova koncernen och många fler.

Vill du veta mer om Teknomedia Edge är du välkommen att höra av dig! Eller skicka ett mail till infoTEKNOMEDIA@TEKNOMEDIAteknomedia.se så kontaktar vi dig.