Vi har utvecklats mycket det senaste året och satsar specifikt på vårt utvecklarteam. Det kan handla om olika parallella projekt eller ett större där du arbetar i ett team. En utvecklingsplan skapas för dig och projekt anpassas efter dina kompetenser. Detta säkerställer att du alltid har nya givande utmaningar som väntar.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som systemutvecklare innebär att du kommer att få vara med och driva samt utveckla nästa generations CMS. Bland annat med funktionalitet som algoritmstyrd publicering till mediebranschen, appar, e-handelslösningar eller fastighetssystem för fastighetsägare. Att ständigt utveckla samt skapa nya digitala verktyg och affärsmöjligheter för mediebranschen och andra branscher som har behov av digitala verktyg är den vardag som väntar dig. Dina produkter och tjänster som du är med och tar fram kommer synas och vara en del av mångas vardag.

Projektbaserade uppgifter kommer att vara en stor del av din vardag där du kommer att arbeta i Scrum-team nära lösning och kund. Som anställd hos Teknomedia i Norrköping får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus för att behålla en kreativ miljö där vi tillsammans skapar nya innovationer för att utveckla kundernas produkter. Teknomedia erbjuder dessutom bra möjligheter till kompetensutveckling. Om vi själva får säga det så har vi en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare.

Teknomedia kan erbjuda dig ett stimulerande, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Är du engagerad, kreativ och har drivkraft så kommer du att trivas på Teknomedia.

Systemutvecklare
med Android utveckling som specialitet

Vi söker nu en duktig systemutvecklare med djupare kunskap och erfarenhet av utveckling av Android applikationer. Du är kommunikativ och har ett genuint intresse för att skapa mobila appar som ger slutanvändaren en snygg, enkel och användarvänlig upplevelse.

Kompetenser
Du har med stor sannolikhet en akademisk examen, dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom; APP-utveckling/Java, .Net, C#, MVC, HTML5, CSS3 och JavaScript.
Kunskaper inom JQuery, AngularJS, Angular2, LESS, Gulp och SQL Server
är meriterande.
Du skall vara van att jobba i team, i agila projekt men även
kunna ta stort ansvar för ditt uppdrag.

Kontakt & ansökan
Marie Skagerström
070-279 67 19
marie.skagerstrom@teknomedia.se

Systemutvecklare

Vi söker systemutvecklare med några års erfarenhet. Du är kommunikativ och har ett genuint intresse för systemutveckling, data/IT och teknik i allmänhet. En snygg, enkel och användarvänlig upplevelse för slutanvändaren är ditt mål.

Kompetenser
Du har med stor sannolikhet en akademisk examen, dokumenterad
erfarenhet och kunskaper inom; .Net, C#, MVC, HTML5, CSS3 och JavaScript.
Kunskaper inom app-utveckling/Java/Objective-C, JQuery, AngularJS,
Angular2, Bootstrap, LESS, Gulp och SQL Server är meriterande.

Kontakt & ansökan
Marie Skagerström
070-279 67 19
marie.skagerstrom@teknomedia.se

 

Sista ansökningsdag 8 maj 2017 men vi tillämpar löpande rekrytering för dessa tjänster.